Hoofdsponsor(en)

Partners

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool verzorgt hoger beroepsonderwijs in acht sectoren. Op zeven locaties. In drie steden. Breda, ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Avans heeft een levendig netwerk van studenten, docenten, lectoren en professionals. Samen creëren wij kennis en dragen we bij aan een duurzame samenleving.

De Haagse Hogeschool

Let’s change! Dat is de uitnodiging van De Haagse Hogeschool aan iedereen. Wij willen de wereld waarin wij leven veranderen, verbeteren. Maar dat lukt alleen als we dat samen doen, zelf groeien en zo mee veranderen. Want wie betrokken is op de wereld waarin we leven en daarin kritisch rondkijkt en vooruitkijkt, weet dat we nieuwe antwoorden nodig hebben. En die vinden we sneller als we continu elkaars inzichten, vaardigheden en technieken delen en leren toepassen.

Hogeschool Rotterdam

Het profiel van Hogeschool Rotterdam kenmerkt zich door een sterke focus op kwaliteit van onze bacheloropleidingen en een sterke regionale gerichtheid. Het digitale position paper beschrijft onze ambities én onze visie en strategie om kwalitatief goed hoger onderwijs te realiseren.

Nive Managersplatform

Wij zijn hét grootste managersplatform van Nederland met meer dan 400 leden en we vertegenwoordigen ruim 25.000 managers in Nederland. We zijn aantrekkelijk voor organisaties en bedrijven, omdat we als enige managersplatform Workshops, Masterclasses én Netwerken aanbieden.

Nive Opleidingen

NIVE Opleidingen biedt al ruim 30 jaar hoogwaardige opleidingen en cursussen voor financiële professionals in alle denkbare sectoren. De opleidingen en cursussen zijn praktijkgericht, interactief, actueel en gericht op kennis en vaardigheden waarmee financiële professionals “in control zijn” en zodoende waarde toevoegen aan de eigen organisatie.

PCO Kennis

PCO Kennis is kennisspecialist op het gebied van project control. Wij hebben de afgelopen jaren vele (project)controllers, (project)managers, administrateurs, specialisten, financieel managers, hoofden administratie en accountants mogen verwelkomen. Iedereen die in zijn of haar organisatie belang heeft bij het effectief sturen en beheersen van projecten heeft baat bij het volgen van het opleidingsaanbod van PCO Kennis.

Leden van FFF mogen:

  • de post HBO Opleiding Project Control (OPC) volgen voor € 2.975,- excl BTW. Dit is een korting van €350,-. (Deze opleiding levert 35 PE-punten op)
  • de post WO Opleiding Registered Project Control (RPC) doen voor € 4.466,- excl. BTW. Dit is een korting van €497,-. (Deze opleiding levert 45 PE punten op)

PCO Kennis heeft een uitgebreid aanbod van 2-daagse trainingen, FFF-leden ontvangen hierop 10% korting. (deze trainingen leveren vaak 14 PE punten op).

VVCM

De doelstelling van de VVCM is het ontwikkelen en ondersteunen van credit management, het bevorderen van de vakkennis en de toepassing daarvan en het behartigen van de belangen van de beoefenaars, alles in de ruimste zin van het woord.

Fenmen

FenMen is een jong, dynamisch bureau, opgericht op initiatief van Eldert de Jager. Actief op het gebied van financieel management, realisatie van strategie en het inrichten van het management dashboard. Onze aanpak is praktisch, nuchter en deskundig. Waar nodig kijken we naar vernieuwende oplossingen. FenMen gelooft in nauw samenwerken met en tussen klanten. Daarmee creëren we samen heldere inzichten en een financiële organisatie waar je op kunt bouwen.

HighQ brengt finance verder

Wij kijken niet alleen naar de cijfers, maar ook naar de personen achter de cijfers.

Onze wereld is continu in beweging. De veranderende markt en wet- en regelgeving vraagt om financials die met hun tijd mee gaan. Die zich verdiepen in de ontwikkelingen van nu en in de toekomst. Financials die verder kijken dan de cijfers en begrijpen dat we de beste resultaten alleen samen kunnen bereiken.

HighQ beweegt al bijna dertig jaar mee in de dynamische wereld van finance. Onze kracht zit in het samen doen. Samen met onze finance professionals, partners en opdrachtgevers. Samen aan tafel voor de beste oplossingen voor jouw financiële vraagstukken. En samen om de tafel om ons verder te ontwikkelen en te groeien.

Zo brengt HighQ finance verder. Ga je ook met ons aan tafel?

Graphiset

Graphiset bv is een modern fullservice grafimedia bedrijf met 35 medewerkers. Onze klanten variëren van MKB-bedrijven tot multinationals. Dit hebben we onder meer te danken aan voortdurende innovatieve, creatieve- en kwaliteitsbewuste medewerkers met passie voor het vak.

In een flexibele, zelfsturende organisatie leveren wij maatwerk, waarbij onze klanten gebruik kunnen maken van optimale kennis en technologie. Hierdoor wordt in de behoefte aan communicatie en informatieoverdracht van onze klanten voorzien.

Top

Inloggen


Maak een account aan!
Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan!


Gebruikersnaam
Wil je inloggen?

Wachtwoord vergeten?