Laden Evenementen

Workshop Werken of gelukkig zijn?

18 november | 15:00 - 19:00 Miele Experience Center
4612656
DD
dagen
HH
uur
MM
min
SS
sec

Werken of gelukkig zijn? – Waarom kantoor (cata) strofen voor iedereen kunnen leiden tot inspirerende inzichten, veranderingen en acties –

Werken en gelukkig zijn, worden niet vaak beschouwd als hetzelfde. Heel vaak worden deze twee gezien als tegenstelling of wordt werk(en) als een negatief beïnvloedende variabele van geluk gezien.

In deze workshop gaat Gert van der Houwen aan de hand van VDH Bestuurszaken, haar inrichting en filosofie, laten zien dat deze hetzelfde kunnen zijn. En bij voorkeur moeten zijn. VDH Bestuurszaken is volledig ingericht volgens de principes van zelforganisatie waarbij de opvattingen van Frederic Laloux nauwgezet worden gevolgd. De kern hiervan wordt gevormd door het persoonlijk ondernemerschap. Persoonlijk ondernemerschap is wat wij allen dagelijks doen, de één wat bewuster dan de ander maar allemaal volgens de regels van een voor iedereen geldend model.

In samenhang hiermee zal gekeken worden naar de persoonlijke activiteiten – rust balans en in hoeverre hier door de deelnemer zelf op gestuurd wordt of dat hij/zij zich een balans laat opdringen.

Wat biedt deze bijeenkomst mij?

  • Inzicht in jouw eigen persoonlijke ondernemingsmodel en eventuele verbeter/actiepunten.
  • Inzicht in jouw persoonlijke activiteiten – rust balans en antwoord op de vraag of de uitkomst is zoals jij het zou willen.

Gert van der Houwen
Gert is geboren in Zeist, woont in Zoetermeer en is vader van 4 kinderen en directeur-eigenaar van VDH Bestuurszaken en mede-eigenaar van HnL Media. Theoretisch is hij opgeleid als gedragswetenschapper (sociale psychologie in Leiden) en bedrijfskundige (bedrijfskunde in Rotterdam).

Gert is ongeveer 30 jaar werkzaam in organisaties in verschillende rollen: directeur, aandeelhouder, interim-directeur, projectleider, coach, trainer en consultant. In zijn werkzaamheden is hij er altijd op gericht om de belangen van organisaties en de belangen van de medewerkers te verenigen.

Zijn streven is altijd om individuen sterker te maken en hij denkt dat ‘het zijn van ondernemer’ mensen optimaal emancipeert. De rol van ondernemer leert je verantwoordelijkheid nemen voor je succes en je falen waarbij externe attributie geen optie is.

Programma
15:00 – 15:30 uur Ontvangst
15:30 – 15:35 uur Opening
15:35 – 18:00 uur Masterclass
18:00 – 19:00 uur Netwerkborrel

Deelname
Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@financialsforfinancials.nl.

Inschrijving
Inschrijven is alleen mogelijk via aanmelding op de agenda van de website van Nive Managers Platform. Dit kan via onderstaande button.

 

Inschrijven »

Gegevens

Datum:
18 november
Tijd:
15:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.nive.org/md-programma/aanmelden?id=1427

Organisator

Nive
Telefoon:
070 - 711 87 29
Email:
info@nive.org
Website:
http://www.nive.org/

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2 4131 NR
VIANEN, Nederland
+ Google Maps
Top

Inloggen


Maak een account aan!
Wachtwoord vergeten?
Registratie is niet mogelijk.

Wil je inloggen?

Wachtwoord vergeten?