Laden Evenementen

Workshop De Fluitende Leider

23 juni | 15:00 - 19:00 Miele Experience Center
728201
DD
dagen
HH
uur
MM
min
SS
sec

De Fluitende Leider – Leiderschap van voetbalveld tot werkvloer
Op een verrassende manier kijken naar alle facetten van leidinggeven en ideeën opdoen die meteen toepasbaar zijn in je eigen praktijk!

Tijdens deze workshop laat Erik Kaptein je anders kijken naar jezelf, jouw vak en de mensen waaraan je leiding geeft. Dat doet hij vanuit de overeenkomsten tussen het vak van leidinggevende en de rol van een topscheidsrechter van de KNVB.

Aan de orde komen o.a. beslissingen nemen, het maken en handhaven van duidelijke spelregels in jouw team, vergroten van spelinzicht en organisatiesensitiviteit, beter waarnemen en communiceren, omgaan met weerstand en kritiek en werken aan je eigen mentale kracht.

Wat levert deze workshop mij op?
Je krijgt nieuwe inzichten (voor zowel startende als ervaren leidinggevenden) om je rol als Fluitende Leider te verbeteren. Ook als je niet van voetbal houdt!

Erik Kaptein
Erik Kaptein heeft na zijn studies A&O-psychologie en changemanagement bij het SIOO gewerkt in hr-managementfuncties bij verschillende organisaties. In 2007 heeft hij het bureau Gewoon-HR opgericht en sindsdien begeleidt hij bedrijven, overheidsorganisaties en individuen op het gebied van verandering en ontwikkeling. Hij is actief als coach, trainer en adviseur op het gebied van onder andere duurzame inzetbaarheid, leiderschap en mentale veerkracht.

Boeklancering De Fluitende Leider bij de KNVB

Programma
15:00 – 15:30 uur Ontvangst
15:30 – 15:35 uur Opening
15:35 – 18:00 uur Workshop
18:00 – 19:00 uur Netwerkborrel

Deelname
Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@financialsforfinancials.nl.

Inschrijving
Inschrijven is alleen mogelijk via aanmelding op de agenda van de website van Nive Managers Platform. Dit kan via onderstaande button.

 

Inschrijven »

Gegevens

Datum:
23 juni
Tijd:
15:00 - 19:00
Site:
https://www.nive.org/md-programma/aanmelden?id=1423

Organisator

Nive
Telefoon:
070 - 711 87 29
Email:
info@nive.org
Website:
http://www.nive.org/

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2 4131 NR
VIANEN, Nederland
+ Google Maps
Top

Inloggen


Maak een account aan!
Wachtwoord vergeten?
Registratie is niet mogelijk.

Wil je inloggen?

Wachtwoord vergeten?