Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Webinar digitalisering in de accountancy

16 december 2020 | 16:00 - 17:00 Online / Teams

Digitalisering doet ook zijn intrede in de accountancy. Van het automatiseren van routinematige handelingen tot het creëren van realtime koppelingen naar klanten. Technologisch is er veel mogelijk, maar is de accountant zelf als ondernemer voorbereid op de toekomst? Hoe past het accountantskantoor zijn strategie, bedrijfsmodel en bedrijfsvoering aan om optimaal te profiteren van digitale technieken? Dit interactieve webinar is specifiek bedoeld voor kleine en middelgrote accountantskantoren en administratiekantoren. Achtergrond is een lopend onderzoek van Kenniscentrum Business Innovation van Hogeschool Rotterdam, samen met de Hogescholen van Utrecht en Amsterdam en de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants.

Programma

  • Welkom
  • Introductie van het thema door Hogeschool Rotterdam (Maaike Lycklama à Nijeholt, lector finance & business innovation en Johan Reijenga, hoofdonderzoeker business innovation)
  • Innovatie in de praktijk: Fidor Accountants Ridderkerk
  • Vragen en discussie

Vanuit FFF kijken we steeds naar partnerships met partijen die waarde kunnen toevoegen aan ons aanbod en voor onze leden. De partnership met MKB Rotterdam-Rijnmond is hier ook een voorbeeld van.

MKB Rotterdam Rijnmond organiseert regelmatig (online)kennis en netwerkbijeenkomsten waar leden van FFF bij kunnen aansluiten.
Voor bovenstaand Webinar; Digitalisering in de accountancy dien je jezelf direct bij  MKB Rotterdam aan te melden middels onderstaande button.

 

Aanmelden »

Organisator

MKB Rotterdam Rijnmond
Telefoon:
010-2620375
Email:
info@mkb-rotterdam.nl
Website:
https://mkb-rotterdam.nl/

Locatie

Online / Teams
via Teams
Top

Inloggen


Maak een account aan!
Wachtwoord vergeten?
Registratie is niet mogelijk.

Wil je inloggen?

Wachtwoord vergeten?