Laden Evenementen

Story telling !

30 juni | 18:30 - 20:15 Online / Teams
1344421
DD
dagen
HH
uur
MM
min
SS
sec

Op woensdag 30 juni verzorgt Sandra de Haan van de Vertelschool Rotterdam een workshop ‘Story telling’. Een onderwerp waar steeds meer aandacht voor is omdat communicatie steeds belangrijker wordt en de door jou over te brengen boodschap goed moet landen. Of je nu de cijfers presenteert, een afdeling aanstuurt of je zelf moet verkopen voor een nieuwe opdracht of baan.

Tijdens deze workshop – gericht op financials – gaat zij jou helpen met de volgende vragen: Kan jouw verhaal ook een boost gebruiken? Wil je met souplesse en enthousiasme het verhaal vertellen dat bij jou past; waarmee je jouw ultieme boodschap uitdraagt? Wil je dat de mensen die naar je luisteren onthouden wat je zegt? Dat ze zich geïnspireerd voelen nadat ze je hebben horen spreken? Dat ze iets gaan dóen, omdat ze naar jou geluisterd hebben?

Deze workshop is voor maximaal 10 tot 12 personen, bij meer belangstelling wordt mogelijk na de zomer een tweede sessie aangeboden.

Programma:

  • 18.30 – 18.35 uur: Introductie Sandra de Haan door Frans de Vos
  • 18.35 – 20.00 uur: Workshop
  • 20.00 – 20.15 uur: Napraat

Deelname
Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis. Niet leden betalen € 75,- per persoon.

Je kunt deelnemen door onderstaand een ticket te kopen of een mail te sturen naar secretariaat@financialsforfinancials.nl.

Kennis maken?
Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@financialsforfinancials.nl.

Annulering tot 48 uur voor aanvang is vrij, daarna zal € 75,- in rekening worden gebracht.

 

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
18:30 - 20:15
Evenement Categorie:

Organisator

FFF

Locatie

Online / Teams
via Teams

FFF ledenticket: Gratis

FFF ledenticket: € 75,-

Top

Inloggen


Maak een account aan!
Wachtwoord vergeten?
Registratie is niet mogelijk.

Wil je inloggen?

Wachtwoord vergeten?