Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Online Intervisie

25 november 2020 | 19:00 - 21:00 Online / Teams

Wat is het?
Voor vraagstukken op het snijvlak van persoonlijk en professionele ontwikkeling. Help je collega financials balans te vinden en scherp te blijven in het werk.

Waarom nu?
Het is een vreemde, uitdagende tijd. Wij hebben zo’n periode nog nooit meegemaakt met zijn allen. Een tijd met veel beperkingen, waaronder ook het niet meer kunnen werken op je vaste werkplek binnen je bedrijf. Een tijd waarin er in sneltreinvaart veel veranderd is en ook anders zal blijven.
Des te belangrijker om te op persoonlijk en professioneel vlak te blijven ontwikkelen.

Iets voor jou?
Speel je ook wel eens met de vraag hoe je een werkprobleem het beste kunt aanpakken? Een doel kunt bereiken? Of effectiever kunt optreden? Hoe je in deze tijd jezelf kunt blijven ontwikkelen? En zijn collega’s niet altijd de juiste mensen om deze vragen mee te bespreken?

Wij kijken vooral naar wat er nog wel kan en bieden om die reden online intervisies aan.

Intervisie
Intervisie is een gestructureerd gesprek over problemen uit de dagelijkse praktijk, onder begeleiding van een gespreksleider. In een intervisiebijeenkomst onderzoeken de deelnemers waar ze tegenaan lopen en vinden ze samen nieuwe en onverwachte oplossingen voor lastige (werk)problemen. In een goede intervisiesessie leert dus iedereen. Niet alleen de inbrenger van een probleem, maar ook alle andere deelnemers.

Doel Intervisie

De online intervisies staan in het teken van uw Groei op persoonlijk en functioneel niveau. De kracht van intervisie onder vakgenoten is het doel elkaar versterken en helpen ontwikkelen vanuit eigen (praktijk)ervaring.

Programma
De intervisiesessies worden in beginsel online gehouden via TEAMS en bestaan uit 5 bijeenkomsten.
De eerste intervisie wordt je geïnformeerd over het proces en wat intervisie inhoudt; wat het je oplevert en waarom FFF jou dit in haar programma aanbiedt.

Vervolgens ga je met mede vakgenoten een onderwerp verkennen en verdiepen, oplossingsmogelijkheden onderzoeken en bepalen wat de concrete volgende stappen kunnen worden. Je zult merken dat het al snel niet meer uitmaakt of je bij elkaar in één ruimte zit of via videoverbinding met elkaar praat. Er ontstaat een open sfeer waarin ruimte is voor het stellen van vragen en waarbij de deelnemers oprecht naar elkaar luisteren, waardoor mooie én praktische nieuwe inzichten ontstaan.

De intervisies bestaan uit een reeks van vijf, in beginsel online, bijeenkomsten. Maximum aantal deelnemers is 5.
Je schrijft je in voor de hele reeks. Tijdens de eerste bijeenkomst zullen de vervolgbijeenkomsten gepland worden.

Facilitator
Jolanda van der Steen (La Fontaine)

Kosten
Gratis voor FFF leden, € 125,- voor introducees voor de eerste bijeenkomst (totaal € 500,-). Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@financialsforfinancials.nl.

Gegevens

Datum:
25 november 2020
Tijd:
19:00 - 21:00

Organisator

FFF

Locatie

Online / Teams
via Teams

FFF ledenticket: Gratis

Top

Inloggen


Maak een account aan!
Wachtwoord vergeten?
Registratie is niet mogelijk.

Wil je inloggen?

Wachtwoord vergeten?