Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Loop mee, praat mee en eet mee!

9 september 2020 | 16:00 - 20:30 Fort bij Vechten

Met een halfjaar vertraging staat op woensdag 9 september onze Algemene Leden Vergadering (ALV) op het programma met een aansluitende BBQ en netwerkborrel. Een mooie gelegenheid om samen terug te blikken op het hectische half jaar dat achter ons ligt en ervaringen te delen met elkaar. Wij heten jullie van harte welkom op de mooie locatie Fort bij Vechten.

Voor de leden die graag eerst het hoofd willen leegmaken, starten we om 16.00 uur met Finance in Beweging; een korte wandeling van ca. drie kwartier in de omgeving van Fort bij Vechten. Vanzelfsprekend staat het je vrij om hieraan deel te nemen. Uiteraard wordt deze bijeenkomst georganiseerd onder de dan geldende coronamaatregelen. Dat betekent dat op deze locatie maximaal 35 personen kunnen deelnemen. Meld je dus snel aan!

Programma:

  • 16.00 tot 16.15 uur verzamelen op de parkeerplaats van Fort bij Vechten
  • 16.15 tot 17.00 uur Finance in beweging
  • 17.00 tot 17.30 uur Ontvangst en inloop leden
  • 17.30 tot 18.00 uur Algemene Leden Vergadering (alleen voor leden)
  • 18.00 tot 18.30 uur Borrel en inloop overige gasten (introducés en samenwerkingspartners van FFF)
  • 18.30 tot 20.30 uur BBQ/Netwerkborrel

Deelname
Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis. Wil jij kennismaken met de vereniging FFF als introducé? Stuur dan een e-mail naar frans.de.vos@financialsforfinancials.nl.

Heb je je aangemeld, maar ben je toch verhinderd? Laat dat dan uiterlijk 48 uur van tevoren weten via secretariaat@financialsforfinancials.nl. Gezien het beperkt aantal deelnemers dat aanwezig kan zijn, kunnen we wellicht een andere geïnteresseerde nog blij maken met de vrijgekomen plek. Ook hier geldt; kom niet als je klachten hebt, maar meld je wel even af. Bij no-show zijn we helaas genoodzaakt om € 35,00 in rekening te brengen.

Gegevens

Datum:
9 september 2020
Tijd:
16:00 - 20:30

Organisator

FFF

Locatie

Fort bij Vechten
Achterdijk 12
Bunnik, Nederland
+ Google Maps

FFF ledenticket: Gratis

Top

Inloggen


Maak een account aan!
Wachtwoord vergeten?
Registratie is niet mogelijk.

Wil je inloggen?

Wachtwoord vergeten?