Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Hoe kunnen financials inspelen op duurzaamheid en wat is de invloed van duurzaamheid?

28 oktober 2020 | 15:00 - 19:00 Miele Experience Center

Een meer duurzame wereld, veel bedrijven hebben de koers al ingezet. Financials kunnen hier een belangrijke rol spelen in de transitie van meer circulaire supply chains en duurzame business modellen. Welke vraagstukken kom je tegen als financial? Dat hoor je tijdens deze workshop. Aan de hand van praktische cases en tips uit de praktijk.

Besluitvorming binnen bedrijven is een onderwerp waar financials een belangrijke rol spelen in de vormgeving door het verzorgen van stuurinformatie. Maar deze verandert door de duurzame koers van het bedrijf. Hoe pak je dat aan? Hoe doen andere bedrijven dat?

Duurzame business modellen en specifiek circulaire business modellen vragen een andere manier van organiseren van de gehele supply chain. Risico-profielen en ratio’s van bedrijven veranderen en door hier met de juiste financieel duurzame bril naar te kijken kun je jouw organisatie ondersteunen in het maken van bewuste keuzes hierin.

Wat biedt deze bijeenkomst mij?
Aan de hand van de ontwikkelingen in zowel de wetenschap als de praktijk krijg je concrete handvatten voor jouw praktijk en jouw ambities als financial om impact te hebben binnen jouw omgeving.

Diane Zandee
De financieel professionals bewegen om de verandering naar een duurzamere wereld te faciliteren, dat is de missie van Diane Zandee. Zij is in 2018 een promotieonderzoek gestart aan Nyenrode om de besluitvormingsprocessen van bedrijven die de transitie naar een circulair business model willen vormgeven. Als bedrijfskundige duurzame registercontroller verbindt zij financiële waarden aan duurzame waarden in zowel rapportages als veranderingsprojecten en heeft ervaring opgedaan bij onder andere Eneco, NS en Schiphol, maar ook bij een FinTech startup en social entrepreneurs. Brede ervaring in vooral financiële rollen, maar altijd met een vernieuwende, strategische en mensgerichte blik op de wereld.

Programma
15.00 – 15.30 uur    Ontvangst
15.30 – 15.35 uur    Opening
15.35 – 18.00 uur    Workshop
18.00 – 19.00 uur    Netwerkborrel

Deelname
Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@financialsforfinancials.nl.

Inschrijving
Inschrijven is alleen mogelijk via aanmelding op de agenda van de website van Nive Managers Platform.

Gegevens

Datum:
28 oktober 2020
Tijd:
15:00 - 19:00
Site:
https://www.nive.org/md-programma/aanmelden?id=918

Organisator

Nive
Telefoon:
070 - 711 87 29
Email:
info@nive.org
Website:
http://www.nive.org/

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2 4131 NR
VIANEN, Nederland
+ Google Maps
Top

Inloggen


Maak een account aan!
Wachtwoord vergeten?
Registratie is niet mogelijk.

Wil je inloggen?

Wachtwoord vergeten?