Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Finance ‘weer’ in beweging [geannuleerd]

27 juni 2020 | 09:30 - 11:30 Chalet Helenaheuvel

Dit event is helaas geannuleerd

Wij willen jullie graag uitnodigen voor onze tweede Finance in beweging bijeenkomst. Dit keer nadrukkelijk onder de titel Finance ‘weer’ in beweging.

‘De Financial in Beweging’

Binnen het vakgebied van de Financials verandert er net als in andere beroepsgroepen veel in deze tijd. De wereld om ons heen gaat steeds sneller en dit heeft ook invloed op de inhoud en uitvoering van je rol als professional.

Naast alle bestaande events, workshops en kennissessies gaat FFF starten om één keer per kwartaal een wandeling te organiseren voor onze partners en leden.
Letterlijk meegaan in de beweging. Door de snelheid en veelheid van veranderingen op inhoud, rol en van functies, is er de laatste tijd ook steeds meer aandacht gekomen voor de vitaliteit en duurzaam inzetbaarheid van een ieder.

Met het event; ‘De Financial in Beweging’ willen we al wandelend door een mooi natuurgebied het gesprek met elkaar voeren over alles wat je als financial bezighoudt in deze tijd.

Veel financials hebben extra onder druk gestaan tijdens het begin van de Corona crisis met het verzorgen van diverse scenario berekeningen op gebied van Verlies en Winst en Cashflow. Hoe mooi is het om dan al wandelend en in een andere relaxte omgeving hierover te communiceren met collega vakgenoten.

Waarom wandelen zou je denken?
Met wandelen komt alles in beweging; creativiteit, vitaliteit, productiviteit en ontspannenheid. Kijk dit korte filmpje van Erik Scherder Hoogleraar Klinische Neuropsychologie van het VU in Amsterdam, over de voordelen van wandelen en wat dit voor je brein en lichaam doet.

Kom letterlijk en figuurlijk in beweging en schrijf je in voor ‘De Financial in Beweging!’.

Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden. Koffie en appeltaart na afloop, vanzelfsprekend afhankelijk van beschikbare plaatsen onder de Corona maatregelen.
Ben je nog geen lid? Dan is dit een uitstekende manier om kennis te maken!

Programma
09.15 – 09.30 uur | Verzamelen op de parkeerplaats bij Chalet Helenaheuvel
09.30 – 11.30 uur | Wandeling en aansluitend koffie en appeltaart
11.30 – 11.35 uur | Afscheid en vertrek

Deelname
Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@financialsforfinancials.nl.

Gegevens

Datum:
27 juni 2020
Tijd:
09:30 - 11:30

Organisator

FFF

Locatie

Chalet Helenaheuvel
St. Helenalaan 2 3941 EH
Doorn, Nederland
+ Google Maps

FFF ledenticket: Gratis

Regulier ticket: Gratis

Top

Inloggen


Maak een account aan!
Wachtwoord vergeten?
Registratie is niet mogelijk.

Wil je inloggen?

Wachtwoord vergeten?