Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De Financial in Beweging [uitgesteld]

14 november 2020 | 09:30 - 11:30 Langepad

Vanwege de verscherpte coronamaatregelen kan de wandeling helaas niet plaatsvinden. Zodra de maatregelen het weer toelaten zullen we nieuwe data prikken.

Nieuwe activiteit van Financials for Financials;
‘De Financial in Beweging’

Binnen het vakgebied van de Financials verandert er net als in andere beroepsgroepen veel in deze tijd. De wereld om ons heen gaat steeds sneller en dit heeft ook invloed op de inhoud en uitvoering van je rol als professional.

Naast alle bestaande events, workshops en kennissessies gaat FFF starten om één keer per kwartaal een wandeling te organiseren voor onze partners en leden.
Letterlijk meegaan in de beweging. Door de snelheid en veelheid van veranderingen op inhoud, rol en van functies, is er de laatste tijd ook steeds meer aandacht gekomen voor de vitaliteit en duurzaam inzetbaarheid van een ieder.

Met het event; ‘De Financial in Beweging’ willen we al wandelend door een mooi natuurgebied het gesprek met elkaar voeren over alles wat je als financial bezighoudt in deze tijd.

Waarom wandelen zou je denken?
Met wandelen komt alles in beweging; creativiteit, vitaliteit, productiviteit en ontspannenheid. Kijk dit korte filmpje van Erik Scherder Hoogleraar Klinische Neuropsychologie van het VU in Amsterdam, over de voordelen van wandelen en wat dit voor je brein en lichaam doet.

Kom letterlijk en figuurlijk in beweging en schrijf je in voor ‘De Financial in Beweging!’.

Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden. Koffie en appeltaart na afloop. Ben je nog geen lid? Dan is dit een uitstekende manier om kennis te maken!

Gegevens

Datum:
14 november 2020
Tijd:
09:30 - 11:30

Organisator

FFF

Locatie

Langepad
Kralingsebos
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps

FFF ledenticket: Gratis

Regulier ticket: Gratis

Top

Inloggen


Maak een account aan!
Wachtwoord vergeten?
Registratie is niet mogelijk.

Wil je inloggen?

Wachtwoord vergeten?