Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Blockchain Simulatie & Smart Contracts

12 februari 2020 | 15:00 - 19:00 Miele Experience Center

Evenement Navigation

Wat is het effect van Blockchain & Smart Contracts binnen Finance en wat kan je hiermee?

In deze interactieve workshop leer je hoe Blockchain echt werkt middels een simulatiegame. Tijdens de simulatie speel je de rol van een bank die samen met de andere deelnemers een consortium heeft gevormd en besloten heeft om samen een Blockchain te bouwen. Na de Simulatie bespreken we een aantal echte Blockchain toepassingen die relevant zijn voor jou als Finance Professional.

Wat biedt deze bijeenkomst mij?
Je leert hoe een Blockchain echt werkt en welke rol Blockchain toepassingen kunnen spelen in bedrijfsprocessen. Je leert hoe je met Blockchain op een veilige manier data kunt delen en opslaan. Ook wordt getoond hoe transacties op een snelle en betrouwbare manier uitgevoerd kunnen worden middels Smart Contracts. Na afloop van de workshop heb je een eerste inzicht in wat Blockchain kan betekenen voor jouw organisatie.

Over Jeroen Perquin
Jeroen is een gedreven financieel directeur met meer dan 25 jaar ervaring in financiële managementfuncties. Hij werkte voor internationale bedrijven zoals PostNL, Shell en Bilfinger Tebodin. De afgelopen jaren heeft Jeroen zich gespecialiseerd in de digitalisering van financiële processen, met name in Blockchain-technologie. Hij beschouwt Blockchain-technologie als de technologie die de meeste impact op financieel gebied zal hebben. In zijn trainingen en workshops legt hij de relatie tussen bedrijfsstrategie, organisatie, financiën en controle en Blockchain duidelijk uit.

Jeroen geeft trainingen en workshops over Blockchain. In zijn workshops legt hij Blockchain uit aan CFO’s, financieel directeuren, controllers en accountants zodat zij kunnen begrijpen wat de impact voor hen is. Hij ondersteunt, beheert en zet Blockchain-projecten op voor organisaties. Als expert brengt hij mensen en organisaties samen om samen te werken aan Blockchain-projecten. Hij adviseert managementteams en financiële managers over de impact van Blockchain op financiën en over het ontwikkelen van een digitale strategie voor financiën.

Hij heeft jarenlange internationale ervaring in financiële en IT-projecten. Hij heeft posities bekleed in Investor Relations, Controlling, Internal Audit, Treasury en hij heeft als financieel directeur gewerkt bij meerdere internationaal opererende bedrijven.

Jeroen heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij heeft ook gestudeerd aan de London School of Economics en is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit als Certified Controller (RC). Jeroen is ook een gecertificeerde interne auditor. Onlangs heeft hij het interne Weconomics trainingsprogramma van Blockchain Lead gevolgd en het Blockchain Strategie Programma aan de Oxford University afgerond.

Programma
15.00 – 15.30 uur    Ontvangst
15.30 – 15.35 uur    Opening
15.35 – 18.00 uur    Workshop
18.00 – 19.00 uur    Netwerkborrel

Deelname
Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@financialsforfinancials.nl.

Inschrijving
Inschrijven is alleen mogelijk via aanmelding op de agenda van de website van Nive Managers Platform.

Gegevens

Datum:
12 februari 2020
Tijd:
15:00 - 19:00
Site:
http://www.nive.org/bijeenkomsten/website-2013/12-februari-2020

Organisator

Nive
Telefoon:
070 - 711 87 29
Email:
info@nive.org
Website:
http://www.nive.org/

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2 4131 NR
VIANEN, Nederland
+ Google Maps

FFF ledenticket: Gratis

Top

Inloggen


Maak een account aan!
Wachtwoord vergeten?
Registratie is niet mogelijk.

Wil je inloggen?

Wachtwoord vergeten?