Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Bedrijfsbezoek Feyenoord (Academy en Sportclub) en ALV [uitgesteld]

1 juni 2020 | 15:45 - 20:15 Sportcomplex Varkenoord

Op woensdag 8 april 2020 zijn we van harte welkom bij, zoals dat genoemd wordt, de kraamkamer van Feyenoord. Aan de Olympiaweg, op de plaats waar ooit het befaamde Clara Ziekenhuis stond, is de afgelopen jaren gebouwd aan een compleet vernieuwd Varkenoord. Vanaf het seizoen 2019-2020 wordt hier met trots gebruik gemaakt door de Feyenoord Academy (het voorportaal van de betaald voetbal vereniging Feyenoord) en de Sportclub Feyenoord (SCF).

Peggy Calicher is al 38 jaar nauw betrokken bij de SCF en de laatste jaren actief als General Manager van de SCF. Zij kent als geen ander de mooiste verhalen over de club die aan de basis stond van de successen van het (ooit) grote Feyenoord en vertelt als een echte Rotterdamse graag over haar ervaringen. Bij de nieuwjaarsreceptie begin dit jaar heeft zij de Willem van Hanegem Trofee als ‘Moeder van Varkenoord’.

Peter Bak is penningmeester van de Sportclub Feyenoord (SCF) en vanuit die rol ook altijd betrokken geweest bij alle onderhandelingen over een eventueel nieuw stadion of de verbouwing van de Kuip. De SCF is immers de grootste aandeelhouder van het Stadion (geweest). Peter is zelf Financial in het dagelijks leven en heeft voor diverse organisaties gewerkt, van MKB organisaties tot Schenker Nederland waar hij Finance Manager Nederland is geweest en manager van 2 SSC’s.

Peggy en Peter geven onze FFF leden en geïnteresseerde Financials graag een inkijk in het fantastische nieuwe Varkenoord en de dagelijkse gang van zaken in deze ‘kraamkamer’ van Feyenoord.

Wij beginnen de middag met onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV).

Programma:

  • 15.45 tot 16.15 uur inloop voor leden die ALV bij willen wonen
  • 16.15 tot 17.00 uur ALV
  • 17.00 tot 17.30 uur inloop voor overige gasten met broodje en koffie
  • 17.30 tot 18.00 uur Rondleiding over het nieuwe Varkenoord
  • 18.00 tot 19.15 uur Presentaties, achtergrondverhalen en mogelijkheid tot vragen stellen met Peggy en Peter
  • 19.15 tot 20.15 uur Netwerkborrel

Deelname
Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis. Niet leden betalen € 35 per persoon.  Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@financialsforfinancials.nl.

Annulering tot 48 uur voor aanvang is vrij, daarna zal € 35 in rekening worden gebracht.

 

Gegevens

Datum:
1 juni 2020
Tijd:
15:45 - 20:15

Organisator

FFF

Locatie

Sportcomplex Varkenoord
Olympiaweg 74-76 3078 HT
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.feyenoord.nl/academy/over-de-academy/varkenoord

FFF ledenticket: De Financial in Beweging

Top

Inloggen


Maak een account aan!
Wachtwoord vergeten?
Registratie is niet mogelijk.

Wil je inloggen?

Wachtwoord vergeten?