Wat doen wij?

Financials for Financials is een actieve vereniging van en voor professionals. Heel toegankelijk. Zonder al te veel verplichtingen. Maar met uitgebreide mogelijkheden om kennis te halen en kennis te delen. Om je vakinhoudelijk te verdiepen. Op de hoogte te blijven van de laatste relevante ontwikkelingen. En je netwerk te versterken.

Wat doen wij?
Ons doel is om als vereniging daadwerkelijk waarde toe te voegen. Om oprecht betekenis te hebben voor de professionele Financial, aan wie steeds hogere eisen lijken te worden gesteld aan expertise, competenties en netwerk. Dit is wat wij je bieden:

  • Je kunt gratis deelnemen aan kernachtige workshops over actuele ontwikkelingen in de finance en/of control.(soms wordt een kleine bijdrage gevraagd
  • Je kunt gratis deelnemen aan bedrijfsbezoeken.
  • Je ontvangt zeven keer per jaar het vakblad Controllers.
  • Met enige regelmaat ontvang je vakbladen van partners van de vereniging
  • Via onze website blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vakgebied
  • Je wordt lid van een actief netwerk van collega’s die allemaal werkzaam zijn in de finance en/of control.

Bekijk onze Missie, Visie en Kernwaarden.

"Financials for Financials biedt mij de unieke kans om in een heel ongedwongen sfeer maar op professioneel niveau gelijkgezinden te ontmoeten. Dat vind ik ontzettend belangrijk voor zowel mijn persoonlijke ontwikkeling als die van het bedrijf waar ik werkzaam ben. Ik haal er kennis en doe er ideeën op. Dat inspireert mij enorm." 

mr. C.E.P. (Stan) van Wissen
Tax manager/Fiscaal en Nederlands Jurist

Hoe word je lid?
Voor slechts € 130,- voor het eerste jaar ben je lid van de vereniging. Na het eerste jaar bedraagt het lidmaatschapgeld € 230,- per jaar. Voor het lidmaatschapsgeld kun je deelnemen aan workshops en bedrijfsbezoeken, word je op de hoogte gehouden van relevante ontwikkelingen in ons mooie vak (via de website en het vakblad) en doe je kennis en ideeën op middels contacten met andere professsionals die werkzaam zijn in de finance en/of control. Kortom: een unieke kans om je op diverse fronten te ontwikkelen.
» Ja, ik wil lid worden!

Nog student?
Ben je nog student dan kun je tijdens je studietijd voor slechts € 25,- per jaar lid worden. Kijk hier voor de voorwaarden.
» Ja, ik wil lid worden!

Bedrijfslidmaatschappen
Wij kennen ook een bedrijfslidmaatschap vanaf € 495,- per jaar. Bekijk de folder en meld je als bedrijf aan via secretariaat@financialsforfinancials.nl.