Samenwerking FFF en NIVE Opleidingen
nieuws Met heel veel genoegen willen wij u informeren over de samenwerking tussen Financials for Financials en NIVE Opleidingen. De samenwerking tussen Financials for Financials, toen nog NGA geheten en NIVE Opleidingen gaat ver terug. Zo vormde NGA destijds de basis voor de HOFAM opleiding. Na een periode waarin beide partijen zichzelf verder ontwikkelden is na diverse gesprekken een basis gelegd voor een hernieuwde intensieve samenwerking.


Financials for Financials
Financials for Financials is een onafhankelijke vereniging, die zich richt op de financiële professional op HBO/post HBO niveau. Zij ondersteunt haar leden met korte bijeenkomsten gericht op de actuele praktijk en het leggen van contacten. Daarnaast biedt zij haar leden gratis het vakblad Controllers Magazine aan. Het credo van de vereniging is ‘meerwaarde van de praktijk’.

NIVE Opleidingen
De HOFAM, de post-HBO opleiding tot Qualified Controller van NIVE Opleidingen is een begrip onder financiële professionals. Controllers ontwikkelen zich bij NIVE Opleidingen tot stevige business controllers die de breedte van de business begrijpen en daardoor meerwaarde toevoegen aan de eigen organisatie.
NIVE Opleidingen biedt naast de HOFAM diverse beroepsopleidingen en financiële cursussen die, net als de HOFAM, praktijkgericht, interactief en actueel zijn. De theorie wordt tijdens klassikale bijeenkomsten vertaald naar de eigen praktijk. Alle opleidingen en cursussen zijn gericht op kennis, vaardigheden én persoonlijke ontwikkeling waarmee financiële professionals in control zijn. Studeren bij NIVE Opleidingen doe je niet alleen, maar samen met je mede-deelnemers.

Waarom samenwerking?
Door de samenwerking wordt een interessante ‘win – win’ situatie gecreëerd, zowel voor de leden van Financials for Financials als voor de deelnemers van de opleidingen HOFAM, Professional Controller en Treasury Management.

Wat merkt u van de samenwerking?
De leden van Financials for Financials krijgen10% korting op de langlopende opleidingen en de deelnemers van NIVE Opleidingen krijgen aantrekkelijke korting op het lidmaatschap. Daarnaast stelt Financials for Financials jaarlijks een bedrag ter beschikking voor de HOFAM scriptieprijs. Ook zullen er gezamenlijke activiteiten worden georganiseerd.


Meer nieuws
Financial Quality Award 2017
In een tijd waarin er veel kennisaanbieders zijn en de financial moet kiezen wel... Lees verder
Enquête Controller 3.0
Het gebruik van Big Data en kunstmatige intelligentie staat vol in de schijnwerp... Lees verder
Net als de koning

Net als de koning is de rol van financial sterk aan verandering onder... Lees verder

Niieuwsbrief april 2017

In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: